torstai 24. syyskuuta 2009

Takki päälle, kengät jalkaan

Heissulivei. Tuparit oli tuossa viime lauantaina, mutta siitä sitten lisää kunnes saan lisää kuvamateriaalia

Nyt kuitenkin esittelen vihdoin sen uuden takin, ja takin lisäksi myös uudet kengät! Uskomatonta että löysin sattumalta unelmasaappaat :)

Olin niin kauhean kuvauksellinen siivouksen päälle, joten turvauduin sensuuriin.. :D Mutta takki on kutakuinkin tuollainen edestä. Kotelomallinen helma, jossa kivat laskokset edessä. Kaulus on ihanan korkea niin ettei kylmä viima ja tuisku pääse minua nujertamaan. Miinukseksi laskettakoon se ettei takissa ole niitä taskuja :(

Selässä on tuollainen solki(?) joka antaa takille lisää naisellisempaa mallia. Oiii, kuinka tykkääntykkäänTYKKÄÄN tästä :))

Ja takkikuvissa jo näkyikin nämä unelmasaappaat jotka ylemmässä kuvassa lähempää. Sattumalta Andiamossa nämä näin, ja pakkohan ne oli mukaan saada. Aluksi minua koetteli pieni epäonni, sillä - ylläri ylläri - mun koko oli slut. No onneksi hätä ei ollut sen näköinen, vaan kipitin keskustan andiamosta Koskikeskuksen andiamoon ja kävin noukkimassa parin itselleni :) Tosin siellä kengistä pyydettiin viittä euroa lisää, mutta minua se ei tällä kertaa painanut sillä onnellisena clubilaisena sain -20% kaikista uusista miesten ja naisten kengistä, joten hintaa jäi 60€ (alkuperäinen hinta siis Koskikeskuksen andiamossa 75€)

Saappaat on ylikivat koska ovat yksinkertaiset, elikkä jokapaikan kengät, ja ne voi tilanteen mukaan nostaa yli polven :) Ja plussaa on myöskin se että nuo lämmittävät pirusti! En tiedä pakkasilla kyllä mutta ainakin tuolla tuulessa ...... :D


Tänään väsäsin siivouksen jälkeen vähän lohta ruoaksi. En ollut ostanut muuta kuin kalan, joten maustaminen kävi pienestä improvisaatiosta. Tällä kertaa taisin jopa onnistua siinä, sillä omasta mielestä kalasta tuli aika herkkua :P Jopa niin herkkua että jaan reseptini myös täällä :D
n.700g lohta
n. 1dl ruokakermaa
puolikas/kokonainen lime tahi sitruuna
1 punasipuli
sitruunapippuria
suolaa


Asettele kala uunivuoalle leivinpaperin päälle. Mausta reilusti suolalla ja sitruunapippurilla. Purista limen mehu kalanpäälle maun mukaan ( sitruunasta varmasti riittänee puolikas). Pilko punasipuli renkaiksi ja asettele ne koko kalan päälle. Kaada lopuksi kerma kaiken komeuden päälle ja laita uuniin 200 asteeseen noin 20:ksi minuutiksi ja nauti!
(Huom! Muista että kalan tulee olla tarpeeksi kypsä, muttei liian kypsä! Kun kalan nahka irtoaa helposti lihasta, on kala varmasti valmis)

Palaillaan taasen! EDIT/ Takkia pääse katselemaan myös täältä http://www.asos.com/Asos/Asos-Cocoon-Mac/Prod/pgeproduct.aspx?iid=629153&cid=2641&Rf-200=4&Rf97=968&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black .

1 kommentti:

iinap kirjoitti...

Oo kiva takki ja kivat kengät, mulla on käytännössä ihan samanlaiset, mut vaan Halensilta:D
ja hei, voidaan tosiaan nyt tulla käymään siellä ihan melkeen mikä viikonloppu vaan, ihan miten teille sopii:)